WINACTIES

In elke editie van L’essence vind je diverse prijsvragen waar mooie prijzen mee te winnen zijn. 

Op deze pagina tref je de Give-away van L'essence printeditie 3. 


Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de parfumeriebranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Healing Blonde by L'ANZA

Houd blond haar gezond, levendig en oogverblindend. Of je nu warm-honingblond of koelplatinum wilt, deze unieke formules beschermen het delicate blonde haar tegen breken en voorkomen dat de kleur saai en dof wordt.


En dat is precies wat je mag verwachten van een product van L’ANZA Healing Color & Care. Van verzorging tot kleur: L’ANZA herstelt, verzegelt en beschermt het haar. Nu introduceert het de Healing Blonde-lijn, waarmee behoud van je mooie blondtint verzekerd is.

Smaakvol draaggenot

L’essence mag namens Smaak | Amsterdam een van de nieuwste tassen - genaamd Kira in prachtig rosy pink - weggeven. Ook gemaakt van zacht en soepel rundleer gevoerd met suèdine plus een binnenvak met ritssluiting. Kira valt op door de gouden klepsluiting; ideaal om je een alledaagse outfit een fahionable touch te geven.