LA PRAIRIE INTRODUCEERT
A Glimpse of Craftsmanship

Het Zwitserse luxe huidverzorgingsmerk La Prairie vertelt het volgende hoofdstuk van haar verhaal met een nieuwe film: A Glimpse of Craftsmanship.

Geïnspireerd door de magie van de feestmaand, licht La Prairie, een tip van de sluier op om het mysterie, de beheersing en de klasse van haar vakmanschap te onthullen. De film neemt de kijker mee achter de gesloten deuren van La Prairie, waar de reis van een ‘glimp van vakmanschap’ eindigt in de studio’s van de designers van dit luxueuze huis. Zij brengen de formules tot leven in sublieme verpakkingen en collecties.

La Prairie is ontstaan in een privékliniek gelegen aan de Zwitserse oevers van Lac Leman, waar men alleen op uitnodiging welkom was en waar alleen ‘s werelds meest kostbare ingrediënten werden toegepast. Mede door de geheime ontwikkeling in de laboratoria en het creëren van buitengewone ervaringen, vormt mysterie van het luxehuis La Prairie een belangrijk onderdeel van haar essentie.


De reis begint in de dieptes van de zeeën, in de oneindige spelonken van de aarde en in de kernen van langgeleden uitgedoofde sterren. Een uitgelezen selectie van de zeldzaamste, pure ingrediënten leiden tot precieze formules van verfijning, kracht en innovatie, resulterend in iconen die het hart vormen van de La Prairie-creaties. De reis duurt voort met het binnentreden van een plaats waar wetenschap tot kunst is verheven.


La Prairie is overtuigd van haar kennis van kunst, wetenschap en excellentie. Ofwel, een versmelting van Zwitserse precisie, innovatie, kostbare ingrediënten die leiden tot een magische ervaring gebaseerd op hoogwaardige prestaties.

De collecties

Door het toepassen van hedendaagse esthetische waarden in elk aspect van het ontwikkelingsproces, verhoogt

La Prairie het huidverzorgingsritueel tot een ‘meeslepende’ en emotionele ervaring.

Rejuvenation: The Platinum Rare Collection

Ongeëvenaarde verbetering bij alle tekenen van veroudering: uit het verleden, het heden en de toekomst. De ultieme verjongingservaring.


Indulgence: The Caviar Collection

Een waar icoon, zuiver kaviaarextract helpt de natuurlijke contouren te verbeteren door te liften en te verstevigen en de elasticiteit en veerkracht te ondersteunen.


Illumination: The White Caviar Collection

Uitzonderlijke, verhelderende en verstevigende voordelen worden versterkt door ‘gouden’ kaviaarextract voor een zachte en heldere uitstraling.


Splendour: The Radiance Collection

Inspiratie uit puur goud en zeldzame ingrediënten revitaliseren en perfectioneren de huid en geven haar een verfijnde structuur, teint en uitstraling.

Over La Prairie


La Prairie staat voor Zwitserse precisie, wetenschappelijke innovatie, kostbare ingrediënten en een subtiel uitgedrukte, magische ervaring.


Het exclusieve Cellular Complex vormt de basis voor bijna alle huidverzorgingsproducten van La Prairie, sinds de oprichting van het merk in 1978.

Het is de bouwsteen waarop de zoektocht van La Prairie naar tijdloze schoonheid is gebaseerd. Het geeft nieuw leven en energie terug aan de cellen waarin schoonheid ontstaat en verbetert zo het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.