CHANEL
ROUGE ALLURE
INK FUSION

De intens matte vloeibare lippenstift die versmelt met de lippen

ROUGE ALLURE INK FUSION

Een vloeibare lippenstift die aanvoelt als een tweede huid en een onberispelijke hechting heeft. Een unieke, extreem fijne textuur voor een feilloos make-upresultaat: waterproof en langhoudend (8 uur). Deze lijn heeft een scala aan intens matte kleuren, die eenvoudig aan te brengen zijn dankzij een exclusieve applicator. Deze applicator is speciaal ontworpen om de lippenstift nauwkeurig, gul en egaal aan te brengen.

Tip: Breng voor extra intensiteit en fixatie LE CRAYON LÈVRES aan vóór de ROUGE ALLURE INK

Aanbrengen

De fijne, lichte textuur van ROUGE ALLURE INK FUSION hecht zich snel aan de lippen. Voor gebruik eerst goed schudden. Gebruik de platte kant van de applicator om de lippenstift in het midden van je lippen aan te brengen en de spitse kant voor de cupidoboog en de mondhoeken. Breng voor een intenser make-upresultaat meerdere laagjes aan.


Samenstelling

Een smeltzachte en ultrafijne textuur dankzij een waterproof formule bestaande uit natuurlijke ingrediënten, vluchtige oplosmiddelen (tweedehuideffect), niet-vluchtige oliën zoals jojoba (voor comfort, hydratatie en bescherming), uiterst geconcentreerde fijne pigmenten (intensiteit van de kleuren), polymeren (langhoudend resultaat) en silicaparels (matheid). Daarnaast bevat het actieve werkstoffen zoals sappanhout, groene matcha-thee, zoete-amandelolie en een vitamine E-derivaat.