NIEUW VAN SISLEY: MOUSSE CRÈME ECLAT

Een verzorgende reiniging voor het gezicht met een romige en luchtige transformerende textuur, voor een schone, frisse, zachte en stralende huid. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

In één gebaar make-up verwijderen, reinigen en zuiveren

Gedurende de dag wordt de huid blootgesteld aan allerlei externe agressies.
Aan het einde van de dag kan de huid verstikt aanvoelen door overtollig talg, vervulde stadslucht of onzuiverheden, waardoor de teint een doffe uitstraling heeft.


Voor het behoud van een jeugdige en frisse uitstraling is het dan ook essentieel om de huid elke avond te reinigen en te bevrijden van make-up en onzuiverheden.

Een doeltreffende en verzorgende werking

De formule van de nieuwe Mousse Crème Eclat is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Zij is namelijk verrijkt met hydraterende en verzachtende bestanddelen, extract van Pioen en Provitamine B5 gecombineerd met betaïne, die de huid soepel, zacht en comfortabel laten aanvoelen, zelfs na het afspoelen. Het extract van Grapefruit, een zachte exfoliant, zuivert en tonifieert de huid en strijkt de huidstructuur glad. Het extract van Ginkgo biloba beschermt de huid tegen oxidatieve stress.

Gebruiksaanwijzing

De Mousse Crème Eclat kan op een droog of vochtig gezicht worden gebruikt. 1 tot 2 pompjes in de handpalm voldoen om het gezicht te masseren totdat de romige crème wordt verkregen.

Vervolgens, als de mousse is getransformeerd, zorgvuldig afspoelen met water.