“Door de micro bubble-technologie is Sensai in staat om bruisbelletjes te vormen die slechts 50 micrometer - het duizendste deel van een millimeter - klein zijn.”

Sensai’s zijdezachte Absolute Silk Micro Mousse Treatment

Koolzuur en zijde samen in een verzorgingsbehandeling? Het is Sensai gelukt met de Absolute Silk Micro Mousse Treatment, een unieke lotion in schuimvorm op basis van een nieuwe micro bubble-technologie.

Koishimaru en koolzuur

De legendarische koishimaru-zijde is onlosmakelijk met Sensai verbonden. Deze zijde - ooit voorbehouden aan de Japanse keizerlijke familie - vormt de basis van alle Sensai-knowhow op het gebied van anti-ageing. Daarnaast werd Sensai voor Absolute Silk Micro Mousse Treatment geïnspireerd door de eeuwenoude Japanse badtraditie van ‘onsen’; therapeutische heetwaterbronnen met koolzuurhoudend water. Door de micro bubble-technologie is Sensai in staat om bruisbelletjes te vormen die slechts 50 micrometer - het duizendste deel van een millimeter - klein zijn. Dit is achtduizend keer kleiner dan een gewoon belletje in bruiswater en ook vele malen kleiner dan een huidporie. Deze belletjes spatten niet snel uiteen waardoor het schuim langer aanhoudt. Het effect is snel zichtbaar: de huid oogt energiek, voelt stevig aan met een gezonde glow. Micro Mousse Treatment zorgt er zo voor dat de huid klaar is voor aanvullende verzorgingsproducten.

“Micro Mousse Treatment zorgt er zo voor dat de huid klaar is voor aanvullende verzorgingsproducten.”

J-BEAUTY


Dat na K-Beauty de J-Beauty in opkomst is, is mede te danken aan Sensai. Het merk is toonaangevend, door het gebruik van unieke ingrediënten en het ontwikkelen van vooruitstrevende technologieën.

Voor de Absolute Silk Micro Mousse Treatment biedt de toevoeging van koishimaru-zijde voordelen. Zo brengt het de vochtbalans op het juiste niveau, zowel in de opper- als de lederhuid. Het versterkt de barrièrefunctie en beschermt tegen voortijdige veroudering. De belletjes ondersteunen in Micro Mousse Treatment de werking van de koishimaru-zijde en geven de huid een impuls optimaal te functioneren. De belletjes stimuleren ook de microcirculatie en verbeteren de zuurstofvoorziening van de huidcellen. De huid ziet er meteen fris en vitaal uit, met een zichtbaar gladder, aangespannen effect. Bovendien stabiliseert het koolzuur de pH-waarde, die zorgt voor een efficiëntere huidvernieuwing.

“De huid ziet er meteen fris en vitaal uit, met een zichtbaar gladder, aangespannen effect.”