Deze vurige, fruitige, bloemige, oriëntaalse geur- ontstaan uit een samenwerking tussen Mylène Aleran en Michel Almairac van Robertet - baant het pad vrij voor een geurspoor dat zich continu ontvouwd op de huid.

DE GEUR

De flacon wordt weerkaatst in de geur: een zoete maar knapperige noot van rode appel. Gedragen door essenties van stralende bergamot, euforische mandarijn en sappige peer in de topnoten, straalt de verleidelijke vrucht de ondeugende indrukken van een onweerstaanbare speelse vrouw uit.


Geavanceerde orris-olie versterkt de vrouwelijkheid, waardoor deze eleganter wordt, terwijl wervelingen van roos absolute passie toevoegen. Ten slotte, de bijna groene noot van zwarte bessen etsen in het hart van de compositie.

DE GEURNOTEN

De basisnoten van deze nieuwe geur zijn zorgvuldig gekozen, belichamen de ondeugende Quatre En Rouge-vrouw en combineren delicate accenten van marshmallow, intense frambozen, smeulende patchouli en strelende muskus.

Boucheron Quatre En Rouge is vanaf begin oktober beschikbaar

In 2019 is de kenmerkende Boucheron-ring versierd met een betoverende rode ring voor een speciale rode editie. De geurflacon gebruikt dezelfde magnetische tint om een nieuw, gedurfder, gepassioneerder en zelfs intenser geurverhaal vertellen. De smeulende opus onthult de vurige aard van deze altijd inspirerende vrouw. Een vrouw die we allemaal willen zijn.