CHANEL


LES BEIGES EAU DE TEINT

Het eerste foundationwater van CHANEL

Deze ultralichte, hydraterende en direct verfrissende formule bestaat voor 75% uit water. De microbolletjes met ingekapselde pigmenten, gecreëerd met de microfluïdische technologie, versmelten met de huid, voor een nude effect en een stralende teint. De teint wordt gladgestreken en ziet er egaler uit. De nauwelijks waarneembare lichte dekking onthult de huidstructuur op transparante wijze. Het bijbehorende penseel is ergonomisch, voor intuïtief aanbrengen met een egaal en natuurlijk resultaat.

Gebruik

Breng een beetje van het foundationwater aan op de rug van de hand. Bewerk met het LES BEIGES EAU DE TEINT penseel zodat de pigmenten vrijkomen. Breng daarna in kleine stipjes aan op de gewenste zones en werk uit.

1. BASIS

Breng LES BEIGES EAU DE TEINT voor een stralender make-upresultaat als basis aan op het hele gezicht, gevolgd door een foundation van CHANEL.

2. MAKE-UP

Breng LES BEIGES EAU DE TEINT voor een nude effect aan op het hele gezicht en werk het vanuit het midden naar buiten toe uit.

3. BIJWERKEN

Breng LES BEIGES EAU DE TEINT op elk moment van de dag lichtjes over een foundation van CHANEL aan om de teint te egaliseren en op te frissen.