NOUVEAUTÉS


NOUVEAUTÉS

ESTÉE LAUDER

LUXE EN VERLANGEN

Wees zelfverzekerd. Wees onvergetelijk. Estée Lauder introduceert de NIEUWE Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick – bedwelmende kleuren met een helder laagje pigment en hydratatie voor uitzonderlijk comfort en een intens kleurresultaat in slechts één beweging.


De NIEUWE Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick is de nieuwe definitie van luxe en verlangen voor lippen.

TOMMY

#COUPLEGOALS

The time is now for TOMMY! Tommy Now & Tommy Now Girl zijn dé geuren die de hashtag #couplegoals eer aandoen. Tommy Now laat de mannen spicy ruiken met een kruidige bergamot twist. Met aan hun zij een frisse Tommy Now spearmint Girl, ruikend naar een vleugje honeysuckle en een warme muskus ondertoon.

JOE MALONE

LIMITED EDITION

Ergens temidden van weelderige velden vol bloemen in bloei en licht stromende beekjes vind je de Jo Malone London Limited Edition collectie 'Wild Flowers & Weeds'. Een vijftal 30ml colognes die niet alleen de schoonheid van de natuur in een cologne weet te vangen, maar geluksmomenten creëert op de meest onverwachte wijze. Verkrijgbaar vanaf maart.

LANCÔME

LICHTE, MATTE DEKKING

Teint Idôle Ultra Wear Nude van Lancôme is er voor vrouwen die een natuurlijke look en een efficiënt product willen. Het belooft een uitgebreid kleurenpalet, een lichte, matte dekking gedurende 24 uur en een natuurlijk resultaat. De foundation vermindert het glimmen, matteert de huid de hele dag lang en laat de huid vrij ademen. De foundation wordt aangeboden in 40 nuances, geschikt voor elke huidskleur. Het handige en praktische meeneemformaat past in elke tas en handbagage.

DERMALOGICA

VOED EN REINIG DE HUID

Dermalogica introduceert twee nieuwe oplossingen voor iedereen die kampt met een droge huid: de opnieuw geformuleerde Intensive Moisture Balance en de gloednieuwe Intensive Moisture Cleanser – beide met het state-of-the-art BioReplenish Complex™. De Cleanser is een lichte crème cleanser die vuil grondig verwijdert zonder daarbij de barrière aan te tasten of de huid uit te drogen. De Balance is verbeterd zonder daarbij teveel aan de geliefde formule te veranderen. Door de toevoeging van BioReplenish ComplexTM werken beide producten op moleculair niveau om de huid te herstellen en te verzachten.