MAKE-UP

ARMANI EYES TO KILL STELLAR

De collectie bestaat uit vijf oog-definiërende producten, waarvan er drie nieuw zijn

EYE DRAMA is de sophisticated nieuwe collectie van Giorgio Armani Beauty. De meest iconische actrices van het witte doek - met hun looks die uitblinken door een intense, dramatische blik - zijn als inspiratiebron voor deze collectie gebruikt.

EYES TO KILL STELLAR

een oogschaduw met de hoogste dosering pigmenten en een unieke sensoriële geltextuur die soepel over de oogleden verspreidt. Verkrijgbaar in zes nieuwe tinten.

EYE QUATTRO

een collectie van acht oogschaduwpaletten met telkens vier harmoniserende tinten in rijke, filmische tinten.

EYES TO KILL LACQUERED EYELINER

de nieuwe waanzinnig intense zwarte eyeliner voor een perfecte finishing touch.

EYE TINT en EYES TO KILL CLASSIC MASCARA

Om de collectie compleet te maken kun je met de iconische EYE TINT en EYES TO KILL CLASSIC MASCARA de ogen een stijlvolle, sophisticated look geven. De EYE DRAMA producten zijn verkrijgbaar in meerdere tinten, van natuurlijk tot intens. Met de verschillende tinten en texturen kun je eindeloos variëren. De drager creëert haar eigen drama en verandert haar blik naar fascinerend, betoverend, ingetogen of indrukwekkend.

“Alle aandacht is nu op de ogen gericht. Vrouwen vinden de applicatie van oogschaduw echter een lastig onderdeel van hun make-uproutine, maar met deze formules – gecombineerd met de onfeilbare Armani techniek – zorg je dat de ogen werkelijk gaan stralen.”


Linda Cantello, Giorgio Armani International Make-Up Artist

Vanaf begin november exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf online, De Bijenkorf Amsterdam, De Bijenkorf Rotterdam, De Bijenkorf Utrecht,

De Bijenkorf Den Haag, Douglas Online, Douglas Utrecht Hoog Catharijne, Douglas Rotterdam Lijnbaan.