WINACTIE


Embryolisse viert haar 70ste verjaardag!

Vandaag de dag is Embryolisse niet meer alleen een geheim dat wordt doorgegeven door fans, visagisten en dermatologen. Embryolisse wordt gedeeld, getweet en steelt zo de harten van veel mensen. Speciaal voor de gelegenheid ontwikkelde Embryolisse een feestelijke editie van de Lait Crème Concentré (LCC) met een kaarsje dat de zachte geur van de LCC verspreidt.

In 1950 ontwikkelde Dr. Tricot, dermatoloog in het Saint-Louis Ziekenhuis, een eenvoudig en universeel product om de huid gezond en mooi te maken: Lait-Crème Concentré.

Formuleringen De formules van Embryolisse worden ontwikkeld onder farmaceutische controle en dermatologisch getest. Er wordt prioriteit gegeven aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder bijvoorbeeld shea butter, aloë vera, soja, bijenwas, en tevens extracten uit bloemen en vruchten.

Al deze natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in combinatie met actieve ingrediënten en hebben een helende werking. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk.

Winnen

Wij mogen 3 pakketjes van de feestelijke editie van Embryolisse weggeven. Beantwoord onderstaande vraag voor 24 november en maak kans!