Waar zal ik eens beginnen? Over dit fantastische nieuwe serum valt zóveel te vertellen! Ik zal eerst starten met een snelle opsomming om vervolgens met jullie de diepte in te gaan.

Als ik zeg: verwennende, kalmerende, verzachtende, voedende en gladstrijkende oliën die je huid voorzien van een prachtige glow, perfect geblend met Koishimaru-zijde Royal…….. wordt je dan nieuwsgierig? Vast! Want als je al een beetje weet waar Koishimaru-zijde Royal voor staat en weet dat een Essence bij SENSAI staat voor een zeer krachtig serum, dan klinkt dit vast reuze interessant.

Waar hebben we Koishimaru-zijde Royal eerder gezien? Inderdaad, het is dé nieuwste variant van de vertrouwde Koishimaru-zijde, voor het eerst toegepast in Absolute Silk. Deze lijn hebben we vorig jaar gelanceerd en is zo’n mooie stap voorwaarts in het waarborgen van schoonheid en jeugdigheid.

ABSOLUTE SILK en DUAL ESSENCE hebben dus een zeer krachtige gemeenschappelijke deler en daarmee komen direct uit op ons bonzende hart, ons DNA oftewel op Koishimaru-zijde, waarbij we bij Absolute Silk en DUAL ESSENCE een stap verder gaan. Deze producten bevatten Koishimaru-zijde Royal en dat maakt het nog interessanter!

Wat is dan Royal?

Dit is een complex van ingrediënten toegevoegd aan Koishimaru-zijde wat op een zeer vernieuwende, krachtige, innovatieve en holistische manier schoonheid en jeugdigheid nog beter kan waarborgen.

Hoe dan?

  • We versterken de natuurlijke huidbarrière oftewel de natuurlijke huidweerstand. Dit is ons natuurlijke beschermingsmechanisme tegen schadelijke invloeden zoals toxische stoffen en uv-straling. Maar het beschermt ook tegen vochtverlies uit de dieper gelegen huidlagen. Het versterkt dus letterlijk de huid.
  • Koishimaru-zijde Royal kalmeert en verzacht en werkt perfect op roodheid en irritatie. Dit is zeer wenselijk voor veel vrouwen.
  • Het bevat krachtige antioxidanten welke de huid effectief beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering
  • Last but not least: het houdt collageen en elastine intact. Collageen en elastine zijn cosmetisch gezien net zo interessant als hyaluronzuur. Het zorgt voor stevigheid, elasticiteit en collageen ligt in direct relatie tot rimpelvorming. Dus dit wil je goed houden!

Schoonheid volgens SENSAI is herstellen, activeren en beschermen en dat is wat Koishimaru-zijde Royal uitermate goed kan ;)

Olie complex

Expert Item

Voor wie is het?

Gebruik