COCO MADEMOISELLE L'EAU PRIVÉE

Het ultieme parfumeringsritueel voor de nacht.

Een vleugje citrus, de sensuele vibratie van patchouli... Deze combinatie leidt tot een ongekende aantrekkingskracht. Sinds 2001 is de elegante touch van COCO MADEMOISELLE even verleidelijk als altijd. Elke nieuwe interpretatie blijft trouw aan het oorspronkelijke thema. COCO MADEMOISELLE is nu verkrijgbaar in een gloednieuwe variant met een ongekende, verfijnde en intieme geur.

Samenstelling Voor de eerste keer creëert Olivier Polge een parfumering voor de nacht. Een bloemig akkoord met absolue van jasmijn en de geur van rozenblaadjes die de meest sensuele en zachte muskusachtige noten van het parfum benadrukken. Inspiratie COCO MADEMOISELLE. Een dubbele naam, een dubbele persoonlijkheid. Onafhankelijk en aantrekkelijk, ondeugend en uitdagend, licht en buitensporig.

“Met L’EAU PRIVÉE wilde ik een lichte en delicate versie van COCO MADEMOISELLE maken waarbij ik me een nachtelijk parfum voorstelde als een sluier van zachtheid en sensualiteit.”
Olivier Polge, Parfumeur Créateur van het Huis CHANEL.

Kunst van het parfumeren

Door haar lichte formule is L'EAU PRIVÉE elke nacht geschikt voor een brede, gulle parfumering.

L'EAU PRIVÉE breng je aan op de punten waar de hartslag voelbaar is en het lichaam het warmst is: op de polsen, achter de oren, op het decolleté en in de nek. Het kan ook op het haar worden aangebracht.

De subtiele, delicate aanwezigheid verlengt het COCO MADEMOISELLE parfumeringsritueel voor het bad en het lichaam. Dankzij het ontdekkingsformaat van 50 ml, kun je L'EAU PRIVÉE overal mee naartoe nemen.