SENSAI HOT & HAPPENING

Voor deze zomereditie laat ik jullie graag kennis maken met een aantal producten van SENSAI, die perfect passen in deze zomerse periode; stuk voor stuk hot & happening. Hot? Zeker, echt helemaal ‘summerproof’! Happening? Ja, want het zijn serieuze bestsellers of bestellers 'to be’ en ook nog eens voor iedereen geschikt! Om jou warm te maken voor deze producten komt het SENSAI-team deze zomer naar je toe voor bezoeken, promoties en trainingen.

Dit zijn de ‘hot products’:

  • CELLULAR PERFORMANCE LOTION 2 (HALF SIZE)
  • SILKY BRONZE SPF 50+ FOR FACE
  • BRONZING GEL
  • 38°C LASH VOLUMISER
  • TOTAL LIP GLOSS

Cellular Performance LOTION 2

SENSAI lotion is niet meer weg te denken uit de wereld van cosmetica. Het is hét beautygeheim (eigenlijk één van de) van SENSAI. Het zorgt ervoor dat je de gehele dag een zachte, soepele, stevige huid hebt met een mooie uitstraling. Crèmes zijn veel effectiever omdat je een omstandigheid creëert waardoor de huid kan opnemen en waardoor de huid kan vasthouden. Met name in een zomerse periode waar het voor onszelf ook heel belangrijk is om veel te drinken, is vocht voor onze huid minstens zo belangrijk. Dus ‘Lots of Lotion’ zeker in een zomerse periode!

SILKY BRONZE SPF 50+ FOR FACE

Ik kan met woorden niet uitleggen hoe fijn dit product is. Niets geen witte waas, niets geen sticky huidgevoel, niets geen gevoel van als dat maar goed gaat in het zonnetje… Maar zacht, fris, licht, uiterst comfortabel en een gegarandeerde perfecte bescherming is wat resoneert met deze zonverzorging. Hoé dan? Druk op de button voor meer informatie!

38°C LASH VOLUMISER Mascara

Het verhaal achter de zeer succesvolle 38°C mascara collectie is een heel leuk verhaal om met jullie te delen. Een Kanebo scientist zat op een vrije avond thuis naar de Oscar uitreiking te kijken. Het viel hem op dat alle dames die in de prijzen waren gevallen allemaal vreugdetranen aan het huilen waren. Maar helaas wel zwarte vreugdetranen. Thuis op de bank besloot hij: dit moet anders kunnen. En zo geschiedde… de eerste 38°C mascara werd een feit. Inmiddels hebben we een heuse collectie. Super fijne waterproof mascara’s die gemakkelijk met warm water zijn te verwijderen, fantastisch blijven zitten, niet afgeven en daarbij ook nog eens olie-resistent zijn, want dat is wat er vaak mis gaat bij de klassieke waterproof mascara’s.

TOTAL LIP GLOSS

Om te snappen hoe fijn TOTAL LIP GLOSS is, is het goed om te weten dat TOTAL LIP GLOSS geïnspireerd is op de mega bestseller TOTAL LIP TREATMENT. Bedenk dat product maar eens in een gloss! TOTAL LIP GLOSS is dus een bestseller to be, want wat is dit product fijn aangekomen en liefdevol verwelkomd. Het is dus zo veel meer dan een glansje op je lippen.

BRONZING GEL

De musthave voor iedere vrouw en man. Deze gel kun je alleen gebruiken, mengen met foundation, over foundation, onder foundation, op je benen en armen. Het is een bruin gekleurde transparante gel, heeft een lichte egaliserende effect op de kleur en structuur van je huid zonder dat je het ziet. Iedereen zal zeggen: wat zie jij er goed uit! De zomerse glow die dit product je geeft wil je!