NOUVEAUTES

Sundays

Sundays, bekend van de non-toxic nagellak en meditatie-manicure, lanceert haar eerste geurkaarsen: Green Fig & Ginger en Smoked Hemp Flowers. De oprichter van Sundays, Amy Lin, ontdekte hoeveel schadelijke chemicaliën en gifstoffen geurkaarsen bevatten. Zo is het samenvoegen van parfum aan was een complex proces, vaak enkel te fabriceren met schadelijke chemicaliën. De meeste kaarsen zijn hierom ontwikkeld met een mix van natuurlijke oliën en een synthetisch parfum. Omdat Sundays tot doel stelt enkel producten op de markt te brengen zonder schadelijke ingrediënten, ontstond er een zoektocht naar onschadelijke ingrediënten voor geurkaarsen. Met veel geduld, kennis en inzet is Sundays erin geslaagd om het gehele productieproces 100% natuurlijk te laten verlopen. Van verpakking tot ingrediënten, alles is 100% natuurlijk en onschadelijk voor de gezondheid.

Flora Luminare

De Londense geurexperts van Molton Brown introduceren Flora Luminare – een fel bloeiende collectie die de schittering vangt van een pracht aan witte, stralende bloemen. De collectie bestaat onder andere uit een eau de parfum, eau de toilette, bad- en douchegel, bodylotion, heerlijke body olie en een handcrème.

Ditmaal is de geur gecreëerd door senior parfumeur Maïa Lernout. Uniek aan Maïa is haar voorkeur voor het gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten en de meest innovatieve technieken, waardoor ze florale akkoorden tot leven wekt en op een elegante manier de ware essentie van iedere bloem onthult.

Angel Nova

Angel Nova, het nieuwe parfum van MUGLER, is opgedragen aan vrouwen met lef die hun dromen in werkelijkheid omzetten. De Angel Nova-vrouw straalt vernieuwing uit en slaagt erin om zichzelf met creativiteit en verbeelding telkens opnieuw uit te vinden. Ze is dapper en bezielend, ze creëert haar eigen wereld. Lees meer

Le Phyto-Gloss

Een verzorgende gloss die de lippen voller maakt en hun schoonheid versterkt door ze voortdurend te hydrateren en te voeden. Doordrenkt de huid direct met vocht en houdt de vochtbalans op peil. Een nieuwe combinatie van ingrediënten die de lippen beschermt tegen vrije radicalen en oxidatieve stress. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.