Wat zie jij er lekker uit!

Wie wil dat nu niet? Mooi van binnen en buiten! En vooral lekker. Dat compliment wil toch iedereen. Uiterlijk in harmonie brengen met je innerlijk. Astrid Koole, huidspecialist, heeft er een kijk-, lees-, en receptenboek over geschreven. Astrid is anti-aging- en huidspecialist. Sinds 2001 is zij als behandelaar, trainer, coach en ondernemer in de beautybranche werkzaam. ‘Wat zie jij er lekker uit!’ is het eerste kookboek in Nederland over de verbetering van je collageen. Het kookboek is voor de dertig-, veertig- en vijftigplusser die kampt met de verschijnselen van het ouder worden. De huid word minder stevig en de eerste rimpeltjes verschijnen. Het kookboek geeft uitleg aan hoe bepaalde voedingsstoffen een positieve uitwerking hebben op je huid en lichaam, zonder dat het overgaat in een dieetboek.

We zetten hierbij wat leuke verkooptips voor je op een rij. Welke ga jij in de praktijk gebruiken tijdens je winkelgesprek?

Winnen

Wij mogen namens Astrid drie boeken weggeven. Om kans te maken dien je de volgende vragen correct te beantwoorden.

Beantwoord de vragen voor 24 augustus a.s. en wie weet kun jij de heerlijke recepten uit het collageenkoekboek gaan maken! Succes!